Hoe helpt GrEK?

Energie besparen doe je samen met de buren, want één huishouden is slechts een druppel op een gloeiende plaat. Wil je een verandering in gang zetten die qua omvang écht betekenis heeft? Neem dan contact op met GrEK. Wij informeren jou over de manier waarop jij jouw buurtgenoten motiveert om actief bezig te zijn met energie. 

 

De GrEK helpt bij het opzetten van een buurtteam. Samen met jouw buurtteam zoek jij uit wat de meest effectieve isolatiemogelijkkheden voor jouw huis zijn. Je krijgt hulp bij het aanvragen en beoordelen van offertes, en ook bij het organiseren van een informatie-avond. Na de informatie-avond koop je samen met de buren isolatiemaatregelen in. Dat levert een flinke korting op en -niet onbelangrijk- deze gezamenlijke inkoopactie zet zoden aan de dijk in de strijd tegen klimaatverandering. 

Kom kennismaken tijdens één van onze werksessies. Dan laten wij jou weten wat er allemaal bij energie besparen komt kijken. En hoeveel tijd je daaraan kwijt bent. Het spreekt natuurlijk voor zich, maar voor de zekerheid: langskomen is gratis en verplicht tot niets. Klik hier voor de data.