Wil jij energie opwekken?

In Groningen wordt alles onderling geregeld. Dat is typisch Gronings noaberschap. Ook nu wekken Groningers samen met dorpsgenoten energie op. Dat klinkt als gedoe, maar het is simpel. Jouw mede-Groningers hebben ervaring. Via GrEK leggen zij stap voor stap uit hoe jij samen met dorpsgenoten energie opwekt. 

 

Twee keer in de maand komen Groningers bij elkaar. Die bijeenkomsten heten 'werksessies', omdat er niet alleen gepraat wordt over energie besparen en opwekken, maar de leden van de Groninger Energie Koepel steken daadwerkelijk de handen uit de mouwen. Initiatiefnemers vragen bijvoorbeeld ter plekke een subsidie aan, of rekenen - samen met professionals die in dienst zijn van GrEK - een businesscase door. 

 

Kom kennismaken tijdens één van deze bijeenkomsten. We zijn benieuwd naar jouw plannen. Het is vanzelfsprekend, maar voor de zekerheid: langskomen is gratis en verplicht tot niets. Klik hier als je wilt weten wanneer de eerstvolgende werksessie is. Stuur een mail naar aanmelden@grek.nl om te vertellen dat je langskomt.